Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان:مدیرکل سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان از پایان عملیات عمرانی ایوان عالی‌قاپو خبر داد و گفت: مرمت ایوان عالی‌قاپو تقریبا تمام شده و به زودی داربست‌های آن باز خواهند شد.

فریدون الله‌یاری، مدیرکل سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان پیرامون مرمت ایوان عالی‌قاپوی اصفهان به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان اظهار داشت: ترمیم این ایوان یکی از پروژه‌های بلندمدتی بود که خوشبختانه تقریبا پایان یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به مدت انجام پروژه مرمت عالی‌قاپو بیان کرد: مرمت عالی‌قاپو که یکی از پروژه‌های بلندمدت بود نزدیک به ۱۰سال به طول انجامید.

 

مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان تصریح کرد: تقریبا از ۳ سال پیش تلاش کردیم بدون وقفه به اجرا این پروژه بپردازیم و منتظر اعتبارات نمانیم.

 

وی ادامه داد: بنابراین با تکیه بر وعده‌های حمایت سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور ادامه این پروژه را با جدّیت دنبال کردیم.

 

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان با بیان اینکه کار مرمّت ایوان عالی‌قاپو تقریبا تمام شده، افزود: تنها مقدار کمی از عملیات موزون‌سازی سقف ایوان مانده که بزودی پایان خواهد یافت و داربست‌های آن باز خواهد شد.

 

وی به تشریح عملیات‌های صورت گرفته بر روی ایوان عالی‌قاپو پرداخت و توضیح داد: باتوجه به فرسودگی ستون‌های چوبی ایوان عملیات استحکام‌بخشی این ستون‌ها الزامی بود. همچنین کف ایوان نیز به دلیل فرسودگی با خطر رانش و ریزش موجه بود که آن هم استحکام‌بخشی شد و پس از آن بازسازی، مرمّت و سپس موزون‌سازی سقف انجام گرفت.

 

الله‌یاری به ساخت حفاظ برای ایوان اشاره کرد و ادامه داد: یکی از مهمترین کار‌های صورت گرفته بر روی ایوان عالی‌قاپو، ساخت حفاظ‌های چوبی برای آن بود که این کار با مطالعه و بررسی‌های تاریخی انجام شد تا طرحی مناسب فضای ایوان عالی‌قاپو پیاده شود و شرایط مطلوبی را برای بازدیدکنندگان به وجود آورد.

 

وی از دیگر پروژه‌های ترمیمی در سطح استان نام برد و افزود: پروژه‌های ترمیمی زیادی در سطح استان در حال انجامند که برخی از آنها شاخص‌تر از بقیه هستند که از آن جمله  در شهر اصفهان می‌توان از پروژه مرمت مسجد امام، کاخ چهلستون و مسجد جامع اصفهان و در سطح استان پروژه‌های باغ فین کاشان، کاخ فرهنگ‌آباد، بافت تاریخی نطنز، قلعه‌ نایین و قلعه مورچه‌خورت نام برد.

 

پایان پیام/123

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۸۹۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۰۰۰ میلیارد پروژه عمرانی در روستاهای یزد

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد با اشاره به افزایش اعتبارات روستاهای یزد در دولت سیزدهم از اجرای ۱۰۰۰ میلیارد پروژه عمرانی در روستاهای یزد خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمدجواد ابوالحسینی بعد از ظهر امروز در نشست با اعضای شواری اسلامی شهر و روستاهای مهریز با اشاره به اینکه توجه به نقش شوراها در اداره و مدیریت شهرها و روستاها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است اظهار داشت: اینکه در ایران مدیریت شهرها و روستاها به شوراهایی سپرده شده که اعضای آن به صورت مستقیم توسط مردم انتخاب می‌شوند، نشان‌ دهنده توجه ویژه و خاص جمهوری اسلامی ایران به نقش‌آفرینی مردم در مدیریت امور خود است.

وی تصریح کرد: قطعا با توجه به شرح وظایفی که در قانون اساسی کشور در نظر گرفته شده، شوراهای اسلامی شهر و روستا نقش بسیار مهم و کلیدی در فعالیت‌های عمرانی و همچنین تامین امنیت اجتماعی منطقه خود دارند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد یکی از اولویت‌های اصلی استان یزد را توسعه متوازن دانست و تصریح کرد: سال گذشته مجموع اعتبارات روستاهای استان یزد از محل ارزش افزوده و سایر اعتبارات، 400 میلیارد تومان بود.

ابوالحسینی عنوان کرد: این در حالی است که با اقدامات صورت گرفته از سوی مجموعه دولت در استان، در حال حاضر شاهد فعالیت‌های عمرانی با بیش از یک هزار میلیارد تومان اعتبار در روستاهای استان هستیم.

وی با بیان اینکه همه این اقدامات و فعالیت‌های عمرانی مرهون تلاش اعضای شورا‌ها و جلب مشارکت آنهاست عنوان کرد: تکمیل این پروژه‌ها نقش بسیار مهمی در توسعه نقاط روستایی استان ایفا می‌کند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد افزود: همکاری و مشارکت مردم با دهیاران و اعضای شورا‌های اسلامی و تعامل مناسب با دستگاه‌های اجرایی، مهمترین عامل در راستای تسریع در اجرا و بهره‌برداری از طرح‌ها و توسعه مناطق روستایی است.

انتهای پیام/781

دیگر خبرها

  • تکمیل زیرساخت‌های اراضی ۴۸ هکتاری پردیسان تا مردادماه
  • ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به شهرداری‌های کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد
  •  بزودی؛ افتتاح قطعه سوم کمربندی نسیم شمال
  • آنچه در جلسه شورای عالی باغ مشاهیر اصفهان گذشت
  • اجرای ۱۰۰۰ میلیارد پروژه عمرانی در روستاهای یزد
  • روند ۴۰ پروژه شاخص شهر را به‌صورت جزئی بررسی می‌کنم
  • اجرای عملیات کف‌سازی بتنی پارکینگ‌های مجموعه خورشید شهر
  • اجرای عملیات عمرانی پارک ۲۲ هکتاری مشاهیر در اصفهان
  • اتصال «ائل داغی» به «آجی چای» در تبریز
  • سبد متنوع پروژه های مشارکتی در شورای عالی سرمایه‌گذاری و مشارکت‌ها